Κι άλλες πλάγιες χρεώσεις από την Cosmote

Άλλη μία πλάγια οδός για επιπλέον χρεώσεις από την Cosmote:
Κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας και βάζω τον κωδικό που μου στέλνει η Cosmote με μήνυμα στο Cosmote Reload It. «Κερδίζω» 100 mb όγκο ίντερνετ για 7 ημέρες.

Τότε έρχεται κι ένα μήνυμα που λέει ότι ενεργοποίησα το Intermet Day Pass με χρέωση 1 ευρώ/μέρα!!

Στην εξυπηρέτηση πελατών η κα Η. μου είπε ότι όταν τελειώσουν οι 7 μέρες θα πρέπει να το απενεργοποιήσω αν δεν το θέλω. Και αυτό που απάντησα ήταν ότι θα πρέπει να είμαι πάνω από το κινητό όταν τελειώνει ο χρόνος για να το απενεργοποιήσω και να μην χρεωθώ; Αυτό είναι ξεκάθαρα ένας πλάγιος τρόπος επιπλέον χρεώσεων γιατί ναι μεν σε ενημερώνει αλλά από την άλλη δε γίνεται να παρακολουθείς αυστηρά το χρόνο πότε θα λήξει το «δώρο» άλλωστε της εταιρίας!!
Δηλαδή, μου κάνει ένα «δώρο» και ταυτόχρονα με εγγράφει σε μια υπηρεσία με χρέωση ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ!!!

Ως πελάτη δεν με ενδιαφέρει πως η εταιρία θα μου παράσχει το «δώρο», αρκεί αυτό να πληροί επακριβώς αυτό που υπόσχεται. Μου υποσχέθηκε 100 mb για 7 ημέρες. Δεν έγραφε πουθενά ότι θα ενεργοποιήσει εκ μέρους μου ένα προϊόν με χρέωση όπως το Internet Day Pass!!!

Και καθώς κοιτούσα τους όρους χρήσης του Cosmote Reload It μου έκανε εντύπωση και η παρακάτω παράγραφος:

20) H COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στο Site της COSMOTE (www.cosmote.gr) και στο site του What’s Up (www.whatsup.gr), καθώς και σε οποιοδήποτε έντυπο της ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παράδοσης των Δώρων. Οι νικητές υποχρεούνται, κατά την παράδοση των δώρων, σε υπογραφή δήλωσης – συναίνεσης για παρουσία σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή για τη χρήση του ονόματός τους και φωτογραφία τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από τη COSMOTE, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την COSMOTE να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου.
Οι Συμμετέχοντες με την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα, συγκατατίθενται στη χρήση των οποιωνδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφίες κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του Προγράμματος  ή της παράδοσης των δώρων στους νικητές.

http://www.whatsup.gr/reloadit/terms

Σε λίγο θα μας ζητάνε να πουλήσουμε και τη ψυχή μας στο διάολο για να μας κάνουν τα καταπληκτικά «δώρα» τους!!

Σχολιάστε