Παρατηρήσεις για την πολιτική εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια

Από σήμερα έχουμε ακόμα ένα μεγάλο θέμα στη χώρα μας. Την πολιτική εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια.

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν με καλή καρδιά και θλίψη για τον Σωκράτη, άλλα ειπώθηκαν με σκοπό την παραπληροφόρηση κι άλλα δεν ειπώθηκαν καθόλου. Και γι’ αυτό έχω κάποιες παρατηρήσεις να κάνω:

  • ο Σωκράτης, όπως φαίνεται, ήταν κύριος μοχλός στο troktiko.blogspot.com και θέλω να τονίσω ότι με την εκτέλεσή του διαφαίνεται ότι οι εχθροί της Ελευθερίας γνώριζαν αυτή του τη δράση, καθώς και τα θέματα για τα οποία ετοίμαζε αποκαλύψεις. Προφανώς, δεν είναι τυχαίοι, αλλά έχουν πολιτική επιρροή, αν όχι πολιτική υπόσταση (με την έννοια του πολιτικού). Δεν είναι καθόλου εύκολο να προσπαθούν τόσοι άνθρωποι, τόσο καιρό να βρουν άτομα του troktikou και να μην το καταφέρνουν, αλλά κάποιοι συγκεκριμένοι προφανώς είχαν τα μέσα και τις διαδικασίες να το πετύχουν. Εύκολα μπορούμε να περιορίσουμε το εύρος των εχθρών της Ελευθερίας.
  • ο Σωκράτης, όπως φαίνεται, συγκέντρωνε στοιχεία και αποδείξεις για 300 θέματα περίπου! Θυμηθείτε ότι κάθε φορά που έβγαινε 1 και μόνο 1 θέμα, άρχιζαν να διαρρέουν οι πληροφορίες και να εμφανίζονται οι οικονομικές και πολιτικές συνδέσεις. Όταν έχεις 300 θέματα είναι αυτονόητο ότι το ένα θέμα επαληθεύει το άλλο με όλες τις συνδέσεις πολιτικών, οικονομικών, δημοσιογραφικών κλπ προσώπων και διαδικασιών. Ένα αρχείο θεμάτων, πραγματική βόμβα για το διεφθαρμένο και ξεπουλημένο σύστημα! Φαντάζεστε ποιοι τον ήθελαν νεκρό. Η παρατήρηση: αυτό το αρχείο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης. Να θυμίσω ότι είναι η ίδια αστυνομία που δείχνει, προφανώς παραπλανητικά, προς την ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ! Κρίμα, γιατί φοβάμαι ότι πολλά θα «χαθούν» από αυτά τα αρχεία, αλλά ελπίζω οι συνεργάτες του Σωκράτη να διατηρούν κάποιο αρχείο κι αυτοί οι ίδιοι. (Οπότε, κινδυνεύουν κι αυτοί..)
  • Μήπως είναι καιρός να αρχίσουμε να μιλάμε περισσότερο; Ο Σωκράτης δεν φοβήθηκε και προσπάθησε να επικοινωνήσει και να ενώσει τους απλούς ανθρώπους ενημερώνοντας και κυνηγώντας την Αλήθεια. Μπορούμε κι εμείς να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε θαρραλέα. Ο κάθε ένας μας ας βάλει σκοπό να ενημερώσει άλλους δύο και να τους βοηθήσει να σκεφτούν και να δουν την Αλήθεια. Όπως προσπάθησε να βοηθήσει κι ο Σωκράτης τον «ελληνάρα» να γίνει Έλληνας. Οι δύο συν-άνθρωποι που θα βοηθήσω, αν βοηθήσουν ο καθένας άλλους δύο τότε αυξανόμαστε λογαριθμικά. Το 1 άτομο έγινε 7,  15, 31, 63, 127, 255, 511, 1023, 2047, 4095, 8191, 16383, 32767, 65535, 131071, 262143, 524287, 1048575, 2097151, 4194303, 8388607, 16.777.215 άτομα, μόνο που η χώρα έχει μόνο 11.000.000 πολίτες. Άρα, αν καταφέρω και πείσω 2 άτομα τώρα, σε λίγες μέρες έως μήνες θα έχουμε αλλάξει τη χώρα. Μόνο 2 άτομα…
  • είναι λογικό στις τόσες πληροφορίες να διοχετεύουν και ψεύτικα και παραπλανητικά στοιχεία.  Ας σκεφτούμε λιγάκι κριτικά πριν δεχτούμε τις πληροφορίες. Είναι δυνατόν να δίνει η ΕΛΛ.ΑΣ. ως ενόχους την ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ και να συνδέει έτσι απλά όλους τους άδικους θανάτους τον τελευταίο καιρό (νεκρός υπασπιστής, Αλέξης, Marfin…); Εμένα μου μοιάζει σαν να λένε «ρίξτε το κόκκαλο στο λαό, ν’ ασχοληθεί μ’ αυτό». Προσωπικά δε δέχομαι καν ότι το καμένο αμάξι ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Γιατί να μην το έκαψε ένα 5ο πρόσωπο την ώρα της εκτέλεσης. ώστε οι δολοφόνοι να φύγουν από την άλλη μεριά πιο γρήγορα; Το λέω σαν παράδειγμα. Απλά κάποιες πληροφορίες θα πρέπει να μένουν ουδέτερες στα υπόψιν μέχρι να συνδυαστούν κατάλληλα με τις επόμενες πληροφορίες που θα εμφανιστούν. Δε χρειάζεται να δεχόμαστε τα πάντα.
  • πιστεύω ότι θα πρέπει να ενισχύσουμε όσο μπορούμε την γυναίκα και τα παιδιά του Σωκράτη, ως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο που μας προσέφερε τόσα πολλά. 1 άνθρωπος. Θα πρέπει να παράσχουμε τους πόρους στους ανθρώπους που άφησε πίσω για να ζήσουν φυσιολογικά (όσο μπορεί να το πει κανείς αυτό…) και τα παιδιά τους να αποκτήσουν την Παιδεία που αξίζει στα παιδιά ενός Ήρωα. Γιατί του χρωστάμε όλοι μας. Ειλικρινά του χρωστάμε.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s