Αναρτήθηκε από: leptitprince | Μαΐου 10, 2010

[6] Nude reclining on a Divan – Eugene Delacroix (1926)

Nude reclining on a Divan - Eugene Delacroix (1926)

Η δυναμική κυβέρνηση της χώρας τολμά από σήμερα ένα καίριο πλήγμα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τους καιρούς μας, με νέα σχέδια δράσης. Ύστερα από πολύωρη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, και την ομόφωνη γνώμη των κομμάτων προσέρχεται προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων το νέο νομοσχέδιο που ρυθμίζει τη διάθεση της βοήθειας, ύψους 110 δις ευρώ, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε.

Σημαντικό μέρος των χρημάτων θα διοχετευθεί για νέες επενδύσεις στη χώρα, οι οποίες σκοπό έχουν να παράξουν νέο πλούτο για τη χώρα μας ώστε να υπερκαλυφθεί το ύψος των τόκων αλλά και επιτέλους να αποκομίσουμε κέρδος.

Το μεγαλύτερο μέρος των ανδρών βουλευτών και ελάχιστες γυναίκες βουλευτές, πρότειναν η Ελλάδα να ασκήσει το αρχαιότερο επάγγελμα και να εργασθούμε σύσσωμοι σαν Έλληνες προς αυτή τη κατεύθυνση. Χαρακτηριστικά ο βουλευτής κ. Κ.Δ. δήλωσε στο δημοσιογράφο του Μικρού Πρίγκηπα:

-Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή και ειδικά αυτό, της ιερόδουλης. Οι βουλευτές πάντα στεκόμασταν δίπλα στα σκληρά και τίμια εργαζόμενα κορίτσια, ιδιαιτέρως, μπορώ να πω, του ανατολικού μπλοκ και θα επεκτείνουμε αυτή τη πρακτική και στην αγαπημένη μας Ελλάδα, με τη βοήθεια πάντα του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Άλλες ερωτήσεις;

Οπότε μέρος των κονδυλίων θα διατεθεί άμεσα για την αγορά του κατάλληλου οίκου καθώς και του σχετικού του επαγγέλματος εξοπλισμού. Καθ’ υπόδειξη του ΔΝΤ, θα τηρηθούν αυστηρές και διαφανείς διαδικασίες στην αγορά των σχετικών βοηθημάτων (δονητές, μαστίγια, χειροπέδες, υγρά λίπανσης…) και φυσικά των προφυλακτικών, τα οποία έρχονται σε διαφημιστική συσκευασία με γαλανόλευκες ρίγες από τη μία πλευρά και τον Παρθενώνα από την άλλη. Το δωμάτιο εργασίας θα φέρει πράσινη μοκέτα με λευκούς αφαιρετικούς ήλιους, κουρτίνες σε κόκκινο χρώμα, ενώ το κρεβάτι θα κοσμείται με γαλανά μαξιλάρια με φλόγες πάνω σε λευκά σεντόνια που συμβολίζουν την καθαρότητα της Ελλάδας και του λαού. Η ποιότητα των υφασμάτων, όπως επέμενε η Ε.Ε., θα είναι η καλύτερη διότι οι πελάτες της Ελλάδας απαιτούν την μέγιστη δυνατή ποιότητα στη παροχή υπηρεσιών με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο.

Το κομμάτι βέβαια που απασχολεί περισσότερο τους πολίτες της χώρας είναι η σκληρή διαπραγμάτευση για τις στάσεις που θα εκτελεί η Ελλάδα κατά την παροχή των υπηρεσιών στους πελάτες της.  Η κυβέρνηση, με τη συμπαράσταση όλων των κομμάτων, έθεσε κόκκινες γραμμές στη συζήτηση με τις περισσότερες να τηρούνται, δίχως όμως να καταφέρει να αποφύγει τη στάση «στα τέσσερα», γνωστή και ως «doggy style», και τον πρωκτικό έρωτα. Ο συγκεκριμένος έρωτας παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων χωρών προς την Ελλάδα, γι’ αυτό και ήδη έχουν κατατεθεί παραγγελίες για μεγάλες ποσότητες λιπαντικών στις βιομηχανίες ερωτικών βοηθημάτων.

Η είσπραξη των εσόδων από την παροχή των ερωτικών υπηρεσιών της Ελλάδας θα γίνεται από το ΔΝΤ για λόγους διαφάνειας και αποταμίευσης αυτών των ποσών.

Τέλος, ο πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε στον Μικρό Πρίγκιπα:

-Επιτέλους, η Ελλάδα προχωρά μπροστά με νέα προοπτική, σκύβοντας στα προβλήματα με προθυμία και εργατικότητα, ενώ οι Ευρωπαίοι εταίροι μάς στηρίζουν δυναμικά από πίσω. Η κατάσταση αλλάζει κι όλοι μαζί θα τη πάρουμε σφιχτά στα χέρια μας.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: